JELENA JOVANOVIĆ: Tačno je, nosim haljine svoje frizerke, ne robujem lažnim vrednostima! (FOTO)

"Pozajmila sam od drugarice haljine za neka snimanja jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za odeću koju će jednom da nosi u emisiji", rekla je skromna pevačica

  • 26

- Volim sa drugaricama da razmenjujem stvari, ali i rado poklanjam garderobu - kaže zgodna plavuša koja je nedavno dobila poziv Saše Popovića da se vrati u Grandovo jato, i dodaje:

- Tačno je da sam pozajmila od Bojane haljine za neke emisije, jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za haljinu koju će jednom da nosi u emisiji. Bojana je jedna od mojih najboljih drugarica koja ima salon "Beautifull $ Unique" i kod nje sređujem kosu za snimanja i nastupe, ali smo i mimo toga jako bliske. Volela bih da promenim trend pevačica da sve što je vredno mora biti i skupoceno i novo, jer želim da mladim ljudima pošaljem poruku da njje bitno šta koliko košta na njima, nego kako se to nosi - napominje ona.

- Svakako da treba da se ulaže u sebe i to rado činim, ali ne dozvoljavam sebi da izgubim realnu sliku pravih životnih vrednosti, a to svakako nisu skupocene haljine - zaključuje nekadašnja "Plejboj" začica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    22. januar 2014 | 16:00

    Bravo!

  • branka

    22. januar 2014 | 16:11

    Bravo Jeco

  • Nena

    22. januar 2014 | 16:47

    Bravooooooooooo!!!! Ali zato ti Jeco izgradjujes sebe i naravno promovis na pravi nacin! Mnogi intelektualci mogu samo da ti pozavide na nacinu izrazavanja...divno te je slusati...nema zamuckivanja...svaka recenica odmerena i na svom mestu!!! Bravooooooooooo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA