TOP SPEED OKRŠAJ: Karleuša se prestravila zbog brze vožnje! (VIDEO)

"Nemoj tako neprijatno, uspori i lepo uđi u krivinu! Ne! Koči! Stani! Hoću da izađem, neće da uspori! Koči brate, koči! Hoćeš da ti plačem u ovoj emisji", urlala je pevačica na voditelja

  • 9

Mnoge poznate dame Srbije takmičiće se ove sezone u Opel VIP Challenge by G-Energy u organizaciji Top Speeda. Posle voditeljke Aleksandre Jeftanović, sportiskinje Milice Mandić i glumice Nine Janković, sledeća koja se latila volana "opel adama" jeste kontroverzna pevačica Jelena Karleuša!

Iako su mnogi pretpostavili da je Džej Kej žestoka za volanom, ona se u emisiji "Top speed" nije pokazala kao neustrašiva, već se tokom "brze" vožnje preznojavala i preklinjala voditelja Andreja Kulundžića da uspori.

- Nemoj tako neprijatno, uspori i lepo uđi u krivinu! Ne! Koči! Stani! Hoću da izađem, neće da uspori! Koči brate, koči! Hoćeš da ti plačem u ovoj emisji - histeričisala je Jelena.

Kako je Karleuša provozala automobilistu Andreja Kulundžića ne propustite u nedelju 26. januara, u 10:30 na "Pinku", a video sa snimanja emisije ekskluzivno pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA