SMEŠNA CIFRA: Biberu određena kaucija od 2.000 evra! (VIDEO)

Policija je kazala da je bio nekooperativan prilikom zaustavljanja i da je kod sebe imao vozačku dozvolu čiji je rok istekao. U policijskom izveštaju se navodi da je Biber priznao da je pio, pušio marihuanu i da je bio na lekovima koje mu je lekar prepisao

  • 11

Nakon što je tokom današnjeg dana uhapšen u Majami Biču zbog prebrze i nasilne vožnje, Biberu je određena kaucija u vrednosti od 2.500 dolara, odnosno, nešto manje od 2.000 evra!

Policija je kazala da je bio nekooperativan prilikom zaustavljanja i da je kod sebe imao vozačku dozvolu čiji je rok istekao. U policijskom izveštaju se navodi da je Biber priznao da je pio, pušio marihuanu i da je bio na lekovima koje mu je lekar prepisao.

Biber se trkao sa R&B pevačem Kalilom koji je vozio ferari i koji je takođe uhapšen.

Mladi pevač boravi ovih dana u Majamiju, gde je viđen kako posećuje noćne klubove i striptiz barove. Proteklih nedelja je punio stranice tabloida zbog skandala sa drogom koja je pronađena u njegovoj kući.

Pogledajte kako je bilo u sudnici:

(Telegraf.rs/ TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA