Karleuša preti medijima tužbom!

"Poslednja opomena medijima pre novih tužbi - ne izmišljajte moje reči, ne povezujte me sa ljudima koje ne spominjem i koji me ne interesuju! Dosta bre!", napisala je pevačica na Tviteru

  • 25

Jelena Karleuša žestoko se naljutila na predstavnike "sedme sile" i  javno pripretila da će sve medije tužiti ukoliko budu pisali neistine o njoj!

Budući da Džej Kej svakodnevno puni novinske stupce i portale, a nije precizno navela zbog čega je ogorčena, mnogima je ostao nejasan povod njene burne reakcije na Tviteru.

- Poslednja opomena medijima pre novih tužbi - ne izmišljajte moje reči, ne povezujte me sa ljudima koje ne spominjem i koji me ne interesuju! Dosta bre! - oglasila se pevačica koja je očigledno jutros ustala na levu nogu.

Da podsetimo, Karleuša je prošle godine podnela 49 tužbi protiv Ivana Ivanovića i televizije "Prva", te je verovatno da pevačica ne preti u prazno, budući da je pravdu na sudu potražila i protiv svojih kolega Seke Aleksić i Aca Lukasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    25. januar 2014 | 16:35

    Gospođo! Pre pustanja jezika u rad, obavezno uključite mozak!

  • Lana

    25. januar 2014 | 17:26

    Telegraf, smatram vas za kvalitetan portal. Samo mi jedno nije jasno.Zasto uporno prenosite svako laprdanje na tvitteru ove kvazi pevacice? Molim vas, urazumite se i pocnite da je ignorisete poput vecine ostalih medija.Verujte, imacete vise postovalaca.Svaka objava bilo cega sto se tice ove osobe mi kvari ugled Telegrafa i lepo misljenje koje imam o vasem sajtu. Bavljenje njenim likom i (ne)delom mi baca senku na ozbiljnost vaseg rada.Vecina je saglasna: Ne zelimo da je vidimo i ne zelimo da znamo sta ovaj promasaj od zivota ima da kaze!

  • Tutor

    25. januar 2014 | 16:26

    Uuu, al' si opasna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA