Hju Hefner hoće ženu "Vuka sa Vol Strita" golu na naslovnici "Plejboja"! (FOTO)

"Devojka je jako lepa. Treba da bude u "Plejboju". Pošaljite joj poruku jer mi smo spremni za nju", rekao je 87-godišnji vlasnik prestižnog magazina za muškarce

  • 6

Glumica Margot Robi, mnogima poznatija kao Naomi, odnosno supruga Leondarda Dikaprija iz sajnog ostvarenja "Vuk sa Vol Strita", raspalila je maštu muškarcima širom planete u vrelim kadrovima seksa, a na njen zavodnički šarm pao je i sam osnivač "Plejboja" Hju Hefner.

Iako ima 87 godina, čuveni ženskaroš nije odoleo zgodnoj plavuši sa platna, te je odmah kontaktirao svoj tim kako bi 23-godišnju cicu nagovorili da gola stane pred objektiv "Plejboja".

- Devojka je jako lepa. Treba da bude u "Plejboju". Pošaljite joj poruku jer mi smo spremni za nju - prokomentarisao je Hefner nakon što je pogledao film.

Premda je Hjuov poziv za naslovnicu magazina mnogim cicama najveći san, mlada glumica još uvek nije dala svoj odgovor na njegovu molbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA