Danijel Alibabić ponovo u vezi sa Lejlom Hot?

"Ti koja ostaneš kada svi odu, sa mnom na ovom pustom ostrvu. Uz mene godinama. L.", napisao je pevač na Tviteru, očigledno aludirajući na svoju nekadašnju dragu

  • 14

Iscrpljujuće medijsko raskantavanje poznatog rijaliti para Jovane Nikolić i Danijela Alibabića teško je palo pevaču, te je utehu i podršku izgleda potražio u zagrljaju bivše devojke pevačice Lejle Hot.

Danijel i Lejla zabavljali su se pre šest godina, do razlaza je došlo nakon izlaska pevača iz kuće "Velikog Brata", zbog njegovog previše bliskog odnosa sa manekenkom Eminom Hamzabegović.

Po svemu sudeći, par je ostao u dobrim odnosima, te je Alibabić navodno pohrlio na Lejlino rame za plakanje, kako bi što lakše prebrodio buran krah braka sa misicom iz Niša. Tome u prilog ide i njegov status na Tviteru.

- Ti koja ostaneš kada svi odu, sa mnom na ovom pustom ostrvu. Uz mene godinama. L. - napisao je pevač, očigledno aludirajući na svoju bivšu dragu, stoga je počelo da se šuška da je par obnovio romansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA