Poslušajte Lanu Del Rej u novom trejleru za film "Grdana" (VIDEO)

Premijera filma u kome glavnu ulogu tumači Anđelina Džoli je zakazana za 5. jun

  • 6

Obrada pesme "Once upon a dream" u izvođenju Lane del Rej prvi put je objavljena kao deo ovog kratkog trejlera od 90 sekundi za Diznijev film "Grdana – zla vila" za vreme 56. godišnje dodele "Gremi" nagrada, u nedelju 26. januara.

Nagrađivana, američka kantautorka  snimila je jedinstvenu obradu dobro poznate pesme iz bajke "Uspavana lepotica", koja će se naći na odjavnoj špici novog Diznijevog filma u kome glavnu ulogu tumači Anđelina Džoli.

Da podsetimo, film"Grdana – zla vila" istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika "Uspavana lepotica" i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Auroru.

Dok dete bude odrastalo, Aurora će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Aurora možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

Premijera filma "Grdana – zla vila" je 5. juna.

Pogledajte treljer za Diznijevo ostvarenje u kome glavnu ulogu tumači Anđelina Džoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frodo

    27. januar 2014 | 18:07

    Volim Lanu, njen stil i poeziju, ali brate ne zna da peva, to je fakat. Studijski snimci su dobri ali live nastupi - bolje da ih nema.

  • marko

    27. januar 2014 | 18:22

    Bolje poslusajte Tarju Turunen da cujete sta je prava pevaljka a ne ovaj mtv zoo vrt

  • Marko

    27. januar 2014 | 18:58

    I got that summer time, summer time sadnes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA