Doris Dragović gost u "X Factoru"

- Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije - emotivnu baladu od Tutti Frutti benda - zadovoljno ističe Maid Hećimović

  • 13

Nedavno je produkcija "X Factora" najavila gošću iz Hrvatske, Jelenu Rozgu, koja će nastupiti u revijalnom delu šoua u utorak, a sada otkrivaju da će joj se pridružiti i Doris Dragović.

Kako saznajemo, takmičari "X Factora" jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu emisiju uživo.

- Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije - emotivnu baladu od Tutti Frutti benda - zadovoljno ističe Maid Hećimović.

Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski, predstaviće se pesmom američke pop grupe "One Republic" - Counting Stars, dok će Kristinini "Doktori" otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    27. januar 2014 | 21:17

    Za nju nemam komentara, danas jedno priča a sutra se pravi luda !!! Ko razume shvatiće!

  • SRBA

    27. januar 2014 | 21:20

    Sto sam vas gledao... Gledao sam. Osim ako doticna nema u planu da se javno izvini svim gradjanima Srbije u pomenutoj emisiji... u suprotnom. Daleko vam lepa kuca. Bravo Srbijo.

  • snezana

    27. januar 2014 | 22:39

    Auh sta smo docekali, blago nama. Cccccc Nadam se da ce je bar publika izvizdati, pa neka je taj ko je doveo u Srbiju vodi svojoj kuci. A u Areni joj zelim da ima nevidljivu publiku, kao Karleusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA