Stingova žena snima film na Belom dvoru

Trudi Stajler glumi jednu od glavnih uloga u trileru "Despite The Falling Snow" koji režira Šamim Šarif

  • 0

Glumica Trudi Stajler, supruga poznatog britanskog muzičara Stinga, trenutno na Belom dvoru u Beogradu snima scene iz filma "Despite The Falling Snow", a kako navodi "Blic", u filmskoj ekipi se priča da postoje velike šanse da Sting danas ili sutra skokne do Srbije i vidi se sa ženom.

Inače, triler koji režira Šamim Šarif je baziran na njenoj knjizi objavljenoj 2004, a radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka, u doba Hladnog rata. U centru pažnje je Ruskinja Katja koja špijunira za Amerikance. Međutim, sve se menja kada ona ukrade tajna dokumenta od Aleksandra, komunističkog funkcionera u usponu. Katja ubrzo shvata da se dogodila neočekivana stvar - da se zaljubila u Aleksandra, i pred njom je najteža odluka u životu, da li da žrtvuje ljubav svog života ili svoja uverenja.

Osim Trudi, u filmu "Despite The Falling Snow", glume i Sem Rid, Čarls Dens, Rebeka Ferguson, Antje Trau i Oliver Džekson-Koen.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA