X FACTOR: Da li prepoznajete finalistkinju popularnog takmičenja? (FOTO)

U pitanju je atraktivna učesnica popularnog televizijskog formata koja se može pohvaliti plesnim angažmanom u jednoj predstavi Zvezdara teatra

  • 0

Da li prepoznajete ovu devojku? Aleksandra Sekulić, atraktivna takmičarka "X Factora", pored toga što nam je pokazala svoj pevački talenat, može se pohvaliti i plesnim angažmanom u predstavi Zvezdara teatra "Dobrodošli u Srbiju".

- Igram u predstavi u Zvezdara teatru "Dobrodosli u Srbiju" i veoma sam srećna zbog toga, mada moram priznati da imam dosta obaveza budući da vredno radim na nastupima za "X Factor". Ako ovako nastavim, moraću da se kloniram! - kroz osmeh kaže Aleksandra koju smo nedavno videli i u malo drugačijem izdanju - na internetu se pojavila fotografija gde je Aleksandra obučena u Afrikanku.

- Fotografija je sa koncerta Dragana Jovanovića "Džubox džumbus" gde sam pevala prateće vokale u ulozi Afrikanke Sanadaje. Vidim da se dopala fanovima, mada su me jedva prepoznali!- iskreno kaže ova talentovana devojka.

Kako saznajemo, Aleksandra vredno radi na svom nastupu u utorak i publici priprema još jedno iznenađenje.

- Dopada mi se pesma koju ću izvesti večeras, jeste emotivna, ali nije balada! – zadovoljno kaže Sekulićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA