SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi! (VIDEO)

Džihan kreće u poteru za Silom i njenim detetom, a Boran i Sila odustaju od bega i odlučuju da se suoče sa problemima

  • 0

Ako ne želite da znate šta će se dešavati u 40. epizodi "Sile" koja se večeras prikazuje na televiziji "Pink", onda bolje ne čitajte naredne redove jer za one nestrpljive otkrivamo dramatične događaje u najgledanijoj seriji u Srbiji!

Džihan je u ratu protiv Borana promenio taktiku i usresredio se na nove ciljeve. Ignorisaće očeva upozorenja i kreće u poteru za Silom i njenim detetom. I Firuz postaje žrtva njegove igre i kreće na put kako bi našao objašnjenja za ono što je čuo. Esma očajnički traži način da pobegne od Burhana koji se zakopao u tužbu. Ne proverava sigurnost luke u kojoj je našla utočište i prepušta se Džihanovom zagrljaju. Abaj želi da se otvori prema Gizem, ali ona će to osetiti i beži od njega. Emre će se veoma naljutiti kada Sila bude nestala bez objašnjenja. Ljubomora će mu se obavijati oko srca kao otrovni bršljen. Sila i Boran odustali su od bega i odlučili da se suoče sa činjenicama.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA