Traže od Obame da protera Bibera iz SAD!

". Voleli bismo da opasni, nemarni, desturktivni, narkomanbude deportovan a njegova zelena karta opozvana", piše u onlajn peticiji u kojoj se traži da pevač treba da se vrati u svoju rodnu zemlju Kanadu

  • 9

Oko 50.000 stanovnika Amerike potpisalo je onlajn peticiju kojom traže da se tinejdžerska muzička zvezda Džastin Biber deportuje iz SAD i vrati u svoju rodnu zemlju Kanadu.

- Mi narod Sjedinjenih Država osećamo da smo pogrešno predstavljeni u svetu pop kutlure. Voleli bismo da opasni, nemarni, desturktivni, narkoman Džastin Biber bude deportovan a njegova zelena karta opozvana. Ne samo da istinski preti bezbednosti našeg naroda, već ima i užasan uticaj na našu omladinu. Mi, narod, voleli bi da uklonimo Džastina Bibera iz našeg društva", napisao je tvorac peticije, stanovnik Detroita Dž.M.

Za svega četiri dana, pišu elektronski mediji, Dž.M-ovu peticiju potpisalo je više od 45.000 ljudi i sve su šanse da će peticija preći crtu od 100.000 potpisa na koju će Obamina administracija morati zvanično da reaguje odgovorom.

Rivalska peticija koja poziva da se Biberu dozvoli ostanak u SAD, jer je "ljudsko biće koje pravi greške", prikupila je svega 537 potpisa.

Za sada ni Biber ni njegov menadžment tim nisu odgovorili potpisnicima peticije. Ovaj 19-godišnji Kanađanin, na osnovu vize koju ima, može da bude deportovan samo ako bude osuđen za ozbiljno krivično delo i zločin sa zatvorskom kaznom od najmanje godinu dana.

Biber je nedavno uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, ali su optužbe potom odbačene.

Pevač svojim nezrelim ponašanjem (lascivne poruke devojci Seleni Gomes, uništavanje hotelskih soba, brza i nemarna vožnja, narkotici pronađeni u njegovom autobusu za turneje i kod njegovog prijatelja, svađe sa komšijama) već mesecima privlači pažnju medija i bes javnosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA