Ovako izgleda dokumentarac o Viktoriji Bekam! (VIDEO)

"Moda mi je od malih nogu bila strast. Još kao mala sam buljila u mamu dok se preoblačila i govorila joj kako izgleda neverovatno", ispričala je modna ikona u zvničnom trejleru

  • 4

Žena Dejvida Bekama i modna dizajnerka Viktorija Bekam snimila je fim o svom životu i velikom uspehu u modnoj industriji pod nazivom "Pet godina: modna priča Viktorije Bekam", za koji je predstavljen i zvaničan trejler.

Dokumentarni film sadrži najvažnije događaje tokom petogodišnjeg života modne ikone, od vremena kada je bila članica grupe "Spajs grls" i žena fudbalera, do perioda kada je ozbiljno zagazila u modnu industriju, gde je pomerila granice.

- Moda mi je od malih nogu bila strast. Oduvek sam želela da uradim nešto veliko, što niko nikad nije, sanjala sam da imam svoju modnu kolekciju. Još kao mala sam buljila u mamu dok se preoblačila i govorila joj kako izgleda neverovatno - rekla je dama ledenog pogleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    29. januar 2014 | 12:56

    Zena zmaj. Em uspesna em porodicna

  • Mimi

    29. januar 2014 | 14:23

    Naravno da je uspesna. To je svet a ne Srbija, tamo ime ne pomaže. I Trampova cerka je pokusala da bude model, radila par sezona na ćaletove veze i pare pa odustala. Nije bila prihvacena. A u svetu modnih kreatora te niko ne docekuje raširenih ruku. Talentovana je i to joj svi priznaju, druga je stvar da li je simpaticna a to ni ne mora da bude - nije ni Lagerfeld pa mu to niko ne spočitava.

  • Cg

    29. januar 2014 | 13:50

    Uspesna sto se preziva Bekam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA