Hju Grant u isto vreme napravio dete dvema devojkama!

Glumac je dobio sina u decembru 2012. godine sa devojkom Tinglan Hong, da bi se sada ispostavilo da se tri meseca pre nje porodila i Grantova ljubavnica Ana Eberštajn, koja je takođena svet donela dečaka

  • 9

Britanski zavodnik Hju Grant (53) iste godine dobio je svoje drugo i treće dete i to sa dve različite partnerke koje su bile trudne u isto vreme!

Naime, glumac je najpre dobio sina u septembru 2012. godine sa švedskom TV producentkinjom Anom Elizabet Eberštajn, sa kojom je bio u tajnoj vezi, dok je samo tri meseca kasnije, njegova devojka Tinglan Hong na svet donela dečaka Feliksa, sa kojom Hju već ima ćerku Tabithu, koja je rođena 2011. godine.

Krajem godine prvi put su krenule glasine da su Grantove devojke bile trudne istovremeno i da glumac ima i treće dete, a nedavno je ustanovljeno da na dečakovom rodnom listu stoji da je otac upravo poznati glumac.

- Ana ima svu potrebnu podršku Hjua i stanuje u zapadnom delu Londona. Zna da će on biti uvek tu za nju - rekao je izvor blizak producentkinji i dodao da su njeni roditelji potpuno upućeni u njenu vezu sa glumcem.

Iako je istina konačno isplivala na videlo, kako piše Daily Mail, otalo je nejasno kako to da Ana i Tinglan nisu znale jedna za drugu.

Pogledajte gostovanje Granta u jednoj emisiji nakon što je dobio svoje prvo dete 2011. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA