ZORAN KESIĆ: Hteo sam da sinu dam ime Rasim Ljajić

"Nakon što sam saznao srećnu vest, proslavio sam s rodbinom i prijateljima, kako i dolikuje", rekao je popularni voditelj

  • 5

Zoran Kesić postao je pre dva dana otac nakon što se njegova supruga Ivana rodila dečaka u "Narodnom frontu" u Beogradu. Ponosni roditelji su svog sina nazvali Andrej a poznati voditelj objasnio je kako je hteo da da ime svom nasledniku.

- Hteo sam da mi se sin zove Rasim Ljajić, ali se mojoj supruzi nije dopala ideja, pa će se ipak zvati Andrej - rekao je kroz Zoran Kesić, a prenose 24sata.

Poznati voditelj dodao je i sledeće:

- Sve je prošlo u najboljem redu, pre svega zahvaljujući hrabrosti moje supruge. Andrej je rođen u 21.56. Posebno bih zahvalio doktorima Jurišiću i Krajinoviću, koji su doprineli tome da sve prođe kako treba. Nakon što sam saznao srećnu vest, proslavio sam s rodbinom i prijateljima, kako i dolikuje. Pili smo, veselili se i svi su bili srećni i nasmejani, što je najvažnije - zaključio je Kesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA