Maja Nikolić više neće voditi Jutarnji program na RTS-u

Poznata voditeljka je na kraju današnje emisije poručila gledaocima "Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji". Informaciju oko odlaska iz "Jutarnjeg programa" Nikolićeva je potvrdila fanovima i na društvenoj mreži Tviter

  • 16

Maja Nikolić ubuduće više neće voditi Jutarnji program na Radio-televiziji Srbije. Kako saznaje Telegraf, u pitanju nije nikakva svađa ili afera, nego želja poznate voditeljke da posle pet godina vođenja ove emisije počne sa nekim novim projektom.

Maja Nikolić je prvobitnu ovu informaciju otkrila na kraju današnjeg "Jutarnjeg programa" kada je gledaocima poručila: "Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji".

Svoj odlazak iz poznate emisije voditeljka je potvrdila i na društvenoj mreži Tviter gde je između ostalog navela da se raduje "novom početku". Ova informacija svakako je rastužila brojne njene fanove.

Da podsetimo, Maja Nikolić je nakon angažmana na BK televiziji prešla na RTS gde je počela da vodi Jutarnji program i ubrzo postala jedna od najpopularnijih i najdražih voditeljki u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    31. januar 2014 | 10:44

    Daj Boze da polako pocnu da nestaju i Maja JAPUNDZA i Maja ZEZELJ i Biljana VRANES i Jovana STETIN i Jovana URIN i Zivana SAPONJA i Antonela RIHA i Gordana SUSA i Nadezda GACE ... i sa njima 'MMM DOBAR DAN' - ona je rekla svoje MMM DOBAR DAN i mi svi mozemo da se je.emo - 'HVALA MARINA HVALA VESNA' - one su jedna drugoj ispricale i ko nas pita dal smo razumeli - 'I OVAJ CIKLON SA FRONTALNE ZONE' - moze li prosecan covek da zna kakvo ce vreme biti ... ne , nista - BIBISI U POKUSAJU - ali Engleska ima 70 MILIONA a mi ni 7 . Ali ONE ne zive ovde - kao ni ovaj NAJPRVIJI U ISTORIJI PRVIH VUCIC koji vise nije ljudsko bice . A da se vrate normalne spikerke koje pocinju sa 'dobar dan POSTOVANI GLEDAOCI' ... i normalni zdravi ljudi . Hvala .

  • MMilan

    31. januar 2014 | 10:43

    Lepa zena

  • istok

    31. januar 2014 | 13:01

    Drago mi je za Maju,treba menjati i napredovati ali... ipak mi je krivo, najlepše mi je da pijem prvu kafu uz Maju, odmah mi ulepša dan. Maja je najprijatnija voditeljka na TV sa svim svojim kvalitetima Good luck ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA