SALVETA: Otac moje bebe nije želeo da je vidi!

"Moje trudničko i porodiljsko odsustvo trajalo je ukupno dva meseca, samohrana sam majka i moram da zaradim. Već u decembru sam se vratila na posao, pošto imam i kredit za stan koji otplaćujem", ispričala je Ljiljana

  • 13

LJILJANA JAKŠIĆLjiljana Jakšić Salveta krajem novembra na svet je donela devojčicu Dariju i samo mesec dana od porođaja bila je prinuđena da se vrati na p0sao kako bi sklopila kraj sa krajem i nastavila da otplaćuje kredit za stan, dok se biološki otac njene bebe uopšte nije oglašavao od njihovog raskida.

Glumica ističe da je ovo njen najlepši period u životu, ali da zbog teške finansijske situacije nije imala kada da odmara, već je još u decembru prionula na posao.

- Moje trudničko i porodiljsko odsustvo trajalo je ukupno dva meseca. Ja sam slobodni umetnik i samohrana majka i moram da zaradim. Finansije su osnovni razlog mog brzog povratka na posao, to nije jednostavno, ali je jedini način. Između ostalog, potrebno je isplatiti i kredit za ovaj stan - rekla je ona za časopis "Story".

Ljiljana dodaje kako zbog posla i brojnih obaveza još uvek nije uspela da podigne ni novčanu pomoć države, koja joj zakonski sleduje pri prođenju prvog deteta.

- Porodiljama se daje 36. 000 dinara za prvo dete, i već je trebalo da ih dobijem, ali potrebno je da izvadim sedem, osam papira, a nemam toliko vremena, pa svaki dan vadim po jedan. Kad završim tu papirologiju i dobijem pomoć, valjda će mi biti malo lakše - iskreno priča ona, i ne krije da joj pomoć pristiže sa svih strana.

- Imam nekoliko divnih prijatelja, a preko ljudi iz Zavoda za javno zdravlje dobila sam kolica, hranilicu, ogradicu, sedište za auto i posudice za hranu. To su veoma vredni pokloni za bebu koje ja ne bih mogla da priuštim. Jedan divan bračni par mi je finansijski pomogao. Beskrajno sam zahvalna sivma - priča Salveta.

Biološki otac Darije, koji je Ljiljanu ostavio odmah nakon što je saznao da je ostala u drugom stanju, nije joj se javio nakon porođaja, niti je izrazio želju da vidi svoje dete.

- Nije se oglasio, ali to i ne očekujem - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srećica

    31. januar 2014 | 12:05

    Sve nevolje se prebrode i najgore prođe, a to što je majka je najlepša stvar na svetu. Ja zaista mislim da je zeni najbolje što može da se desi dete. Muškarci dođu i prođu, nekada su uz vas čitav život, nekada se kukavički ponesu...To sve ne može da zaseni radost koju vam pruži rođenje malog bića. Ja joj želim uspešan život, puno lepih trenutaka sa kćerkicom...Ona je jaka žena i kroz život je navikla da korača sama, sada će joj korak biti još odlučniji jer je nosi snaga majčinstva!

  • Dude88

    31. januar 2014 | 12:41

    Ne treba ti

  • Tmi

    31. januar 2014 | 13:03

    Kakav smrad od coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA