NEMA GOLOTINJE: Dženifer Lopez razočarala novim spotom! (VIDEO)

Iako je veliki povratak pompezno najavljivala, spot, za čudo, nije ništa posebno, a mnogi pripadnici muške populacije ostali su razočarani budući da se Džej Lo nije razgolitila ni u jednom kadru

  • 10

ŽALI BOŽE PARA: Latino diva Dženifer Lopez objavila je novi spot za pesmu "Same girl", kojim je još jednom želela da pokaže svima kako je slava i bogatstvo nisu promenili i da je i dalje sasvim obična devojka. Svi koji su se ponadali da će ovu egzotičnu pevačicu videti u seksipilnom izdanju, prevarili su se!

Spot je svojevrstan nastavak numere iz mlađih dana "Jenny from the block", u kojem Džej Lo vreme provodi sa prijatljima iz kraja. Slično tome, u najnovijem videu pop ikona šeta gradom kao sav normalan svet i druži se sa fanovima.

Iako je novi projekat pompezno najavljivala, video ipak nije ništa posebno, budući da je publika navikla na senzacionlističke kadrove kada je ona u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    31. januar 2014 | 16:56

    Znaci zato sto se nije razgolitila nije nista posebno!? o.O Lepsu i kvalitetniju pesmu nije skoro snimila, a i spot je jako lep! :)

  • dr.

    31. januar 2014 | 18:00

    Samo osoba koja uopšte ne poštuje žene i posmatra ih isključivo kao seksualne objekte može da "zameri što se JLo nije skinula u spotu".

  • ja

    31. januar 2014 | 20:36

    Ne lupajte ona je i ranije imala ovakvih spotova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA