SEVERINA PLJUJE: Milan je budala!

- Ima jedna super rečenica koju sam čula i jako mi se dopala, a ona kaže: ne upuštajte se u raspravu sa budalama, povući će vas na svoj nivo, a onda će vas dokusuriti iskustvom - kroz osmeh je izjavila pevačica

  • 20

Hrvatska pevačica Severina, osula je paljbu po bivšem partneru, srpskom biznismenu Milanu Popoviću. Naime, Seve je za kamere "Exkluziva" rekla da je Popović budala, te da se sa takvima ne treba kačiti.

- Kada ste živ čovek te stvari vas u početku nerviraju. Ima jedna super rečenica koju sam čula i jako mi se dopala, a ona kaže: ne upuštajte se u raspravu sa budalama, povući će vas na svoj nivo, a onda će vas dokusuriti iskustvom - kroz osmeh je izjavila pevačica za "Exkluziv", iznoseći nimalo diplomatski svoje mišljenje o srpskom kralju bakra.

Ovo je prvi put da je pevačica otvoreno pričala o sukobu sa kraljem bakra, iako on do sad nikada ništa ružno nije rekao o njoj.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA