SA LEPTIR MAŠNOM: Nole gost kod Ivana Ivanovića (FOTO)

Emisija na televiziji "Prva" u kojoj je gostovao najbolji srpski teniser biće emitovana u utorak u 21 čas

  • 13

Ivan Ivanović pripremio je novo iznenađenje za svoje fanove i ponovo je ugostio Novaka Đokovića. Emisija sa drugoplasiranim teniserom sveta biće emitovana u utorak u 21 čas na televizije "Prva".

Kao svojevrsnu najavu za ovo Noletovo gostovanje, Ivanović je na svom Tviter nalogu postavio serijal fotografiju sa Đokovićem i vizuelno otkrio kako će izgledati razgovor sa našim sportskim šampionom.

Da podsetimo, Nole je juče pomagao je juče zavejanim putnicima u Feketiću, tako što je zajedno sa svojim saradnicima delio namirnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    2. februar 2014 | 13:10

    Србија Ђоковића не заслужује. За кога да игра? За исти овај народ који га пљује јер је успео, да се цима да буде једини у екипи који побеђује, док остљли противницима ни сет не могу узети, да игра у репрезентацији у којој је 23-годишњак "младић", и сме да брука државу? Потпуно правилан поступак Ђоковића, да не игра у НС-у! А ово што сада ради је лепо и пре свега српски! Срби су увек једни другима помагали, док нису комуњаре дошле на власт, и избрисале нам национализам и патриотизљм из ДНК. Ђоковић је највећи усоех ове државе у последњих 20 година и тачка. (Он не вади људе из аутомобила, као што то "раде" политичари, већ доноси намирнице које је ЊЕГОВА ПОРОДИЦА донирала. Срби, срам вас било што пљујете оваквог човека. Што се пореза тиче, и ја бих исто поступио. Лепо вам је када дигне 3 прста после победе, или подигне српску заставу на победничком постољу? Памтите само лоше, багро јадна и сиромашна. Гадите ми се, сви! Дечко је све постигао радом и одрицањима. Док он тренира, ви шикате вопс са ортацима, тазмислите о томе!

  • ona

    2. februar 2014 | 13:10

    Pustite Noleta na miru. Decko je pokazao i dokazao da je dobar covek!! A vi sto mozete a necete da pomazete ljudima barem ucitite!

  • Eto ja

    2. februar 2014 | 16:01

    Pa ne tera vas niko da gledate. Imate kod Amidzica ove Alibabice sa sendvicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA