Nikada ne biste pogodili da su oni u srodstvu! (FOTO)

Kraljica Elizabeta i Džoni Dep, Selin Dion i Džastin Biber, Barak Obama i Bred Pit, kao i Kejt Midlton i Gaj Riči su samo neke od popularnih svetskih faca koji imaju rodbinske veze

  • 7

Internet sajt Find My Past objavio je na svojim stranicama rođačke veze među poznatim ličnostima. Rezultati su više nego zanimljivi a za neke svetske zvezde sigurno ne biste pomislili da su u rodu.

Kraljica Elizabeta II i glumac Džoni Dep su daleki rođaci i to po 20. kolenu. Njih dvoje potomci engleskog vladara Edvarda III koji je preminuo davne 1377. godine.

Rođake su takođe Madona i Kamila Parker Bouls, i to po 9. kolenu. "Kraljica popa" i supruga princa Čarlsa potomke su Kanađanke i Madelajna Ernard i njenog supruga, stolara Zaharija Kloutera, koji su živeli u 17. veku.

Nećete verovati, ali zajedničkog pretka imaju Barak Obama i Bred Pit. U pitanju je čovek iz Virdžinije Edvin Hikman, koji je njihovo pra-pra-pradeda i koji je premio davne 1769. godine. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država i poznati glumac rođaci su po 10. kolenu.

Inače, Anđelina Džoli, lepša polovina Breda Pita, daleka je rođaka bivšeg državnog sekretara Sjedinjenijh Američkih Država Hilari Klinton.

Glumice Glen Klouz i Bruk Šilds rođake su po drugom kolenu. Meri Eloiz Mur, koja je pratetka Glen Klouz, je inače prabaka Bruk Šilds. Inače, Glen je upravo inspirisala Bruk da postane glumica.

Rodbinske veze imaju i Kejt Midlton i Gaj Riči i to po šestom kolenu. Iako je prisustvovao na kraljevskom venčanu, slavni reditelj nije bio pozvan zbog toga što je rođak od vojvotkinje od Kembridža, već zbog toga štoa je dobar i blizak prijatelj sa princom Vilijamom.

Rođaci po desetom kolenu su i kanadske zvezde Selin Dion i Džastin Biber. Oni imaj u zajedničku prabaku i pradeku Mari Boisdon i Žaka Vezinu, koji su iz Francuske u Kanadu stigli u 17. veku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA