KRISTINA PLAKALA: 4U ispale iz duela! (FOTO)

Nakon što je žiri glasao, bilo je nerešeno, te je publika odlučila da ispada Kristinina grupa

  • 24

U petoj po redu uživo emisiji "X Factora", koja se emituje na TV "Pink" deset finalista je pokušalo da osvoji publiku svojim glasom, performansom, ali i koreografijom i stajlingom. Ipak, u duelu su ostali Haris Ćato i grupa "4U". Nakon što je žiri glasao, bilo je nerešeno, te je publika odlučila da ispada grupa "4U".

Za prolazak u sledeći krug borili su se Ilma Karahmet, Daniel Kajmakoski, "Doktori", Maid Hećimović, Tamara Milanović, Haris Ćato, Aleksa Perović, Aleksandra Brković, "4U" i Lukijan Ivanović.

Uživo na Telegrafu pratite petu emisiju…

Žiri u sastavu Emina JahovićŽeljko JoksimovićKiki Lesendrić Kristina Kovačsvim silama se bore da svoje kandidate održe u "X Factoru".

Maid Hećimović je prvi nastupio i otpevao numeru Zdravka Čolića "Krasiva".

- Kakav pevačko-scenski nastup. Od tebe smo očekivali ovakav glas, ali nismo očekivali ovo čudo ispred sebe. Meni se jako dopalo sve, bravo, svaka čast - rekla je Krisina, a Kiki se složio sa njom.

Sledeći je mladi Haris Ćato koji peva pesmu Majkla Džeksona "Billy Jean".

- Pevao si jednu od mojih najomiljenijih pesama svih vremena. Otpevao si tačno, ali bio si malo mlak, verovatno zbog godina koje imaš. Evo čekam da publika završi ukanje pa da nastavim - rekao je Željko i izazvao negodovanje publike, a Kristina je, za divno čudo, podržala Joksimovića.

Ilma Karahmet je oduševila izvedbom "Mercy".

- Neverovatna si bila zaista. Ja tebi ne verujem da ti imaš 13 godina, je li Željko? - rekla je Emina.

- Ja sam već rekao da je Ilma fantastična, izgledala si odlično. Siguran sam da ćeš i u ovom žanru biti briljantna - dodao je Željko.

"Doktori" su pevali pesmu Džordža Majkla "Freedom".

- Bilo je malih nepreciznosti, ali je toliko nebitno u odnosu na vaš nastup, tako da ste kod mene prošli. Izgledali ste kao da vas je mama Kristina prvi put same pustila na more - kroz smeh je poručio Kiki.

Aleksandra Brković je odabrala Rijaninu pesmu "Where have You Been".

- Ti si najbolji vokal u X Factoru. Veliki sam tvoj fan, ti si ovu pesmu uradila kao original, svaka čast - bila je oduševljena Emina.

Aleksa Perović je zaboravio početak pesme  "Ai Se Eu Te Pego". Ipak, kasnije je sve nadoknadio đuskanjem sa lepom igračicom.

U pauzi između nastupa takmičara, nastupila je Lorin, koja je ostavila bez daha prisutne. Pobednica Evrovizije otpevala je "My Heart Is Refusing Me", a tokom večeri će izvesti još jednu numeru.

- Malo je falilo energije. Verovatno je to zbog vatre koja je bila u sklopu performansa - rekao je Željko.

- Kako god okrenemo, ti si rođen za scenu i ovo što radiš, svaka čast, ovo je tvoj stil. Željko, bravo! - rekla je oduševljena Kristina, a Kiki je rekao da je bio savršen.

Lukijan Ivanović peva Željkovu numeru "Lukad kao ja".

Željko ga je pohvalio i bio je zadovoljan.

Tamara Milanović je izvela Rijaninu numeru "Umbrella".

Kristina i Emina su čekale kulminaciju, budući da je Tamara bila veoma inertna, ali su pohvalile njen način pevanja. Kiki je dodao da je Milanovićeva svetska zvezda.

"4U" su razmrdale studio uz pesmu Keli Roland "When Love Takes Over".

Počelo je glasanje, a Lorin je, uz fenomenalni scenski nastup, izvela hit "Euphoria". Švedska pevačica je takmičarima poručila da je najbitnije da budu svoji, jer je i ona počela karijeru u sličnom takmičenju.

 

Dodala je i to da ne treba da se trude da zadovolje druge.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    4. februar 2014 | 21:51

    Haris Ćato napolje

  • Dragana

    4. februar 2014 | 22:52

    Da, Haris je definitivno najlosiji večeras, daleko iza ostalih, bas je zaslužio da ispadne

  • dragan

    5. februar 2014 | 00:28

    ja ne znam ko glasa za ovog catu,mali nema pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA