Olja Crnogorac voditeljka šoua ''Ljubavni signali'' na Hepi TV

- Da nisam zaljubljena ne bih mogla da vodim jedan ovako divan šou, gde je pronalaženje ljubavi glavna tema - naglasila je Olja

  • 4

Olja Crnogorac biće voditeljka šou programa "Ljubavni signali", koji uskoro kreće sa emitovanjem na TV Hepi.

- U dosad neviđenom šou programu učestvovaće astrolozi, numerolozi, mnogo lepih manekenki i muškaraca, a svi uz pomoć javne ličnosti biraju savršen horoskopski par uz dosta šarenolikih igara... Obećavam mnogo zabave, smeha, ali i detalja, kakvi će tek u emisiji "Ljubavni signali" da isplivaju na površinu - kaže Olja, i dodaje kako ima svog astrologa sa kojim se redovno konsultuje.

- Da nisam zaljubljena ne bih mogla da vodim jedan ovako divan šou, gde je pronalaženje ljubavi glavna tema - naglasila je Olja.

(Mladen Mitrić / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    1. mart 2012 | 06:38

    Postoje u ovoj zemlji skolovani novinari i TV voditelji kojima treba pruziti sansu. Olja je svoju imala i nije se bas pokazala u toj ulozi. Zasto nanovo pravite greske ili je to cisti protekcionizam. TV Hepi ionako za voditelje uzima kurtu i murtu, ne vodeci brigu o kvalitetu. Zar voditelji ne moraju da budu skolovani ? Olja ne zna da sastavi prostoprosirenu recenicu a elokvencuja joj je kako kod adolescenta !

  • vanja

    7. mart 2012 | 13:42

    Pa ti skolovani izgleda nisu bili snalazljivi! Za taj posao nije dovoljno samo biti elokventan, a i ovaj sou mi ne deluje zahtevno...Verovatno ce izgovarati jednu prosto prosirenu recenicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA