SEKSI CICE: Nataša ili Mia, koja ima bujnije grudi? (FOTO)

Atraktivne pevačice redovno na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuju atraktivne fotografije gde do izražaja dolazi njihovo poprsje

  • 2

Nataša Bekvalac i Mia Borisavljević su pevačice koje mogu svakako da se pohvale zanosnom figurom. Ove atraktivnje devojke redovno na društvenim mrežama postavljaju fotografije gde do izražaja dolazi njihov seksepil.

Da  podsetimo, Mia je pre nekoliko meseci postavila na svojoj Fejsbuku serijal fotografija iz Turske. Na njima je ova pevačica iz Valjeva pozirala u kupaćem kostimu gde se u prvom planu ističu njene bujne grudi.

Takođe, seksi fotografijama voli da se pohvali i Nataša Bekvalac. Popularna "panonska barbika" je nedavno sa svojim dečkom Vladom Vuksanovićem boravila na Tajlandu gde je par uživao i na plaži.

Na kraju, pitamo vas, koja od ove dve pevačice ima bujnije grudi - Mia Borisavljević ili Nataša Bekvalac? Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA