Hapšenja zbog smrti glumca Hofmana!

Iako je glumčevo telo nađeno sa iglom u ruci i u stanu otkriven heroin, još uvek nema zvaničnog izveštaja o uzroku smrti

  • 1

Njujorška policija je uhapsila četiri osobe u okviru istrage smrti glumca Filipa Sejmora Hofmana. Policajci su pretražili tri stana u Donjem Menhetnu i pronašli 350 vrećica heroina. 

Iako je glumčevo telo nađeno sa iglom u ruci i u stanu otkriven heroin, još uvek nema zvaničnog izveštaja o uzroku smrti Hofmana.

Podsetimo, američki glumac i reditelj Filip Sejmor Hofman pronađen je u nedelju ujutru mrtav u stanu, od posledice prekomernog konzumiranja droge. U maju prošle godine, otkrio je da se vratio heroinu posle 23 godine apstinencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    6. februar 2014 | 09:47

    Koja glupost. Sad ce da stradaju ljudi koji uopste nisu krivi. Slicno kao u slucaju Majkla Dzeksona. To sto su poznati i bogati, ne cini ih bezgresnima. Svi oni su sami sebi okoncali zivot na ovaj ili onaj nacin. Ne moze diler da proda onome koji nece da se drogira. Niti je majka Tereza pa ce ga odbiti ako zatrazi vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA