Kajmakoskom ukrali auto u Beču ?!

Pevač Pavle Kajmakoski, otac Daniela Kajmakoskom, navodno je doživeo neprijatnost prilikom njegovog putavanja u Makedoniju

  • 5

Dok je Daniel Kajmakoski u centru balkanskih medija, njegov otac doživeo je neprijatnost u Austriji. Kako piše portal tvpaket.mk, makedonskon pevaču Pavlu Kajmakoskom, koji je inače roditelj učesnika takmičenja "X Factor", navodno mu je ukraden automobil dok se pripremao da ponovo poseti Makedoniju.

- Njegov automobil je ukraden u Beču, noć pre nego što je krenuo za Skoplje. Frustrirani pevač je otišao i privajio je slučaj austrijskim vlastima. Odmah nakon što je policija dobila informaciju da je ukradeno vozilo udarilu u pešačko ostrvce u Mađarskoj, lopovi su odmah uhapšeni - navodi neimenovani sagovornik.

Kako piše ovaj portal, Pavle Kajmakoski je u Skoplje stigao autobusom, a vest o krađi njegovog vozila osvanula je i na naslovnim stranicama mađarskih medija.

(Telegraf.rs/izvor: tvpaket.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA