Vaterpolisti i glumci zajedno u noćnom provodu (FOTO)

Nikola Rađen, Andrija Prlainović, Ana Sakić, Vuk Kostić, Saša Vidić su bili među gostima na proslavi trećeg rođendana obnovljenog rada jedne od najpoznatijih beogradskih kafana

  • 3

Na proslavi trećeg rođendana obnovljene kafane "Foliranti" odlično su se provodile mnoge poznate ličnosti među kojima su bili i vaterpolisti Nikola Rađen i Andrija Prlainović, glumci Vuk Kostić i Ana Sakić, modni kreator Saša Vidić i drugi.

 

 

Priča o kafani "Foliranti" počinje daleke 1912. godine kad su trojica prijatelja prodavši delove svojih imanja sakupili novac na gomili i rešili da otvore bife. Posao je nastavljan sa kolena na koleno, a sadašnji vlasnici obnovili su njen rad 2011. godine. Pored velikih muka i nedaća, ratova i terora okupatora, problema i stvari koje se svakodnevno dešavaju svima od nas, kafana je opstala a tradicija sevdaha i dalje traje.

 

 

Svi ljubitelji kafanskog provoda znaju da se u ovoj kafani redovno provode i mnogobrojne poznate ličnosti, a neke od njih poput vaterpolista Nikole Rađena i Andrije Prlainovića, modnog kreatora Saše Vidića, glumaca Ane Sakić i Vuka Kostića… svojim prisustvom uveličale su i ovu rođendansku proslavu.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FOLIRANTI

    11. februar 2014 | 23:00

    Vuk Kostić je nas komšija i prijatelj kafane. Ne pamtimo da je prošla sedmica dana a da bar na kafu nije svratio. Što se tiče gospodina Saše Vidića, takođe, često svraća, kao i vaterpolisti... Kao što znate, kafana je bila i ostaće pristupačna svima, svačijem džepu. Cene nismo menjali više od god.dana uprkos brojnim poskupljenjima. Ne eksponiramo se toliko u medijima, ovo je, da se tako izrazimo intimna kafana. Da to želimo, zvali bi novinare kad god znamo da će neko poznat da svrati. To ni oni ne vole a i nas ne zanima. Hvala Vam na lepom komentaru, ostaćemo isti. Uzdravlje!

  • mare

    9. februar 2014 | 13:53

    Kafana je super, jedna od boljih u gradu i jedna od retkih gde muzika nije ozvucena i sa vrlo povoljnim cenama... A sto se tice pozantih licnosti ja ih nisam vidjao a u kafanu je najbitnije ko sedi za tvojim stolom... Nadam se da ce kafana ostati takva a ne kao ove novootvorene koje sve vise lice na klubove i splavove.

  • A

    9. februar 2014 | 15:40

    Radjen i Vidić se ne razdvajaju. Mislite o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA