Milan tuži Severinu sudu u Strazburu

Pošto je pevačica prekršila sudsku odluku i odvela sina na letovanje na Maldive, u terminu za susret s ocem, Popović će se obratiti Međunarodnom sudu za ljudska prava

  • 14

Srpski kralj bakra, Milan Popović, tužiće hrvatsku pevačicu Severinu sudu u Strazburu jer je bez pitanja odvela sina u Austriju, a potom i na Maldive.

Budući da Vučkovićeva ne ispunjava ni obaveze koje je naložio Opštinski građanski sud u Zagrebu, Milan će pravdu da potraži upravo u Evropskom sudu za ljudska prava.

- Milana je ta situacija potpuno sludela. Dok se ona baškarila na Maldivima i skijala u Austriji sa Aleksandrom, on se brinuo kako će dete reagovati na razdvojenost, budući da ga nije video mesec dana. Posebno ga je iznerviralo što mu je, posle njihovog povratka s Maldiva, njen advokat samo javio da nastavljaju odmor. Ona se nije ni udostojila barem SMS da pošalje - kaže izvor za Informer.

- Spreman je na razne kompromise jer samo želi nesmetano da viđa sina. Ona očigledno nema nameru da se dogovori, pa njemu ništa ne preostaje, osim da se obrati višoj instanci, jer ovi Maldivi su njena jasna poruka "ja mogu sve, a ti ništa" - završava izvor.

Podsetimo, Seve se slikala sa sinom na plaži i to u tangama.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. februar 2014 | 01:41

    Dobro se sjetio! Ona mi se zgadila,zarad čega to radi'! Maleni ce je se svejedno stiditi.

  • velko

    8. februar 2014 | 06:17

    Sve što ona hoće je da ga preko sina dobro očerupa!

  • torrented

    8. februar 2014 | 07:54

    Pa bas si izabrao sa Kim ces da imas dete Milane a I ova Severina mi se vec smucila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA