Mima Karadžić dovodi Sulejmana u Crnu Goru?

"U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva", izjavio je crnogorski reditelj

  • 7

Nakon što je poseta Beogradu zvezde serije "Sulejman veličanstveni" Halita Ergenča uzdrmala javnost, Mima Karadžić odlučio je da popularnost Sulejmana na ovim prostorima iskoristi u seriji "Budva na pjenu od mora" i popularnog glumca, ali i njegov harem dovede na crnogorsko primorje.

On ističe da Halit neće imati konkretnu ulogu u seriji, ali da će njegovo gostovanje u Budvi povezati dve serije i ujedno promovisati dve egozitčne destinacije - Budvu i Istanbul.

- Nije nam interesantno da ga dovedemo kao glumca koji će imati neku posebnu ulogu. Bolja je varijanta da nekako povežemo te dve serije, tako što će Halit u Budvu stići sa svoji ženama kao Sulejman i, recimo, zakupiti "Splendid" ili Sveti Stefan. Mislim da bi se njegovom dolasku Budvani obradovali - izjavio je Mima za portal Analitika.

- U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva. Inače, omiljene destinacije za letovanje u Srbiji su Budva i Turska, tako da ćemo i na ovaj način promovisati turizam - zaključio je reditelj, čija će se serija "Budva na pjenu od mora“ emitovati u Egiptu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a verovatno i u Tunisu i Maroku.

- Voleo bih da serija stigne i do Turske - iskren je bio Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija-Ubija

    9. februar 2014 | 11:03

    Pa da posto je crna gora puno albanaca fali im jos sulejman

  • Zdravkela

    9. februar 2014 | 11:10

    Ne znam zasto smo poceli da se zblizavamo sa ovim mrznim turcima

  • Bojan

    9. februar 2014 | 11:10

    Pa kad nisu njegovi preci smeli tamo da uđu.. He he Pozdrav za braću Crnogorce. Mima, našao si koga da im dovedeš u Cg..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA