Klint Istvud spasao život prijatelju koji se gušio!

"Pogledao sam ga i video paniku u njegovim očima i reagovao. Bilo je zaista strašno", rekao je 83-godišnji glumac, koji je izvadio parče sira iz grla prijatelju koji je sedeo sa njim za stolom

  • 2

Proslavljeni revolveraš iz kaubojskih ostvarenja, Klint Istvud, pritekao je u pomoć prijatelju za stolom koji se zagrcnuo parčetom sira, i specijalnim zahvatom mu spasao život!

Naime, za vreme svečane večere povodom otvaranja turnira u golfu u Pebl Biču, u Kaliforniji, direktoru turnira Stivu Džonu, zapao je komadić sira u grlo, zbog kojeg nije mogao da dođe do vazduha.

Isvud, koji je sedeo sa njim za stolom, odmah je shvatio da se Džon guši i brzo je reagovao - stao je iza njega i izveo tzv. Hajmlihov zahvat, kojim mu je izbio sir iz dušnika.

- Parče sira je izletelo poput metka i ja sam prodisao. Odmah je shvatio šta se dešava i znao je šta treba da uradi. Bio je savršeno pribran. Klint je i dalje vraški jak - kazao je Džon.

- Pogledao sam ga i video paniku u njegovim očima i reagovao. Bilo je zaista strašno - izjavio je 83-godišnji  glumac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA