Ceca pečenjem nahranila monahinje

Folk pevačica priredila gozbu u manastiru Rajinovac kod Grocke

  • 0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u nedelju je odnela monahinjama i sveštenicima manastira Rajinovac kod Grocke prasetinu i jagnjetinu, i napravila veliku gozbu pred Vaskršnji post. Ceca je nakon izlaska iz kućnog pritvora posetila sveštenika Aleksandra Rajaka i veći deo dana provela u manastiru, piše Alo.

Da je u kućnom pritvoru postala prava vernica, bilo je jasno već kada ju je sveštenik prvi put posetio, ali retko ko je očekivao da će  Ceca početi da obilazi manastire čim skine "nanogvicu".

- Pošto je post počeo u ponedeljak, ona je u manastir donela jagnje i prase, kako bi se pošteno omrsili. Svi su joj se obradovali i ona se ponašala sasvim prirodno. Bila je prijatna i sa svima je popričala. Ceca je prisustvovala molitvi, a nakon službe organizovana je večera za sve goste, uključujući i nju. Bilo je oko 150 ljudi, a večera je protekla u mirnoj atmosferi. Ceca je prosto blistala i videlo se da se oseća veoma prijatno što sedi sa svim tim ljudima - kaže  izvor Aloa koji se zatekao na licu mesta.

Inače, kako su mediji pisali u toku jučerašnjeg dana, u manastiru su pored Cece bili i Dušan Bajatović, funkcioner Socijalističke partije Srbije, i pevačica Sanja Đorđević, koja je došla sa porodicom.

Podsećanja radi, pre nego što je priznala krivicu i počela da izdržava kaznu kućnog zatvora u svojoj vili na Dedinju, popularna folk pevačica više puta obilazila je pravoslavne manastire, među kojima i Rajinovac. O njenoj predanosti hrišćanskom životu u više navrata javno je govorio Cecin ispovednik Stefan Šarić, koji ju je i posećivao proteklih meseci.

(Izvor: Alo / Telgraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA