Prvi čin okončan: Mia Begović više ne "kampuje" ispred stana

Dramska predstava je završena - glumica je otišla kući sa ćerkom

  • 0

Izgleda da je bivši suprug hrvatske glumice Mie Begović naučio lekciju u braku sa umetnicom i pokazao da je bolji glumac od nje. Mia Beogović je sinoć odustala od drame, shvatila da nije na pozornici i otišla iz zgrade u Masarikovoj ulici u Zagrebu, gde je od subote "kampovala" ispred stana u kome je živela sa bivšim mužem.

Po glumicu je došla ćerka Maja Lena Lopatni i odvela je u njen stan. U popodnevnim satima bivšem mužu Begovićeve Željku Žnidariću je u stan došla hitna pomoć, a celu situaciju je nadgledala policija.

Podsećamo, Mia Begović (49) tvrdi da je njen bivši suprug Željko Žnidarić (60) obio vrata stana i promenio bravu dok je ona bila na snimanju rijalitija "Survajvor" u Kostariki. Kad se u subotu vratila, zatekla je svoje stvari u torbama i koferima napolju, a u stan nije mogla da uđe. Žnidarić se zaključao unutra, a ispred je doveo obezbeđenje koje dežura i dan i noć.

Mia je shvatila da je bivši muž promenio brave, a stan je stavljen pod hipoteku Žnidarićeve građevinske firme. Begovićeva je juče tvrdila da ne zna zašto je bivši muž to uradio, vikala, pravila dramu, pozvala novinare, čak je i nogu povredila, od čega je napravila dramsku predstavu.

(Telegraf.rs / 24sta.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA