KOJA JE NAJLEPŠA? Ovo su najpoželjnije žene na svetu! (FOTO)

Glumice Emilija Klark, Alison Bri, odnosno manekenka Emili Ratajkovski zauzele su prvi tri pozicije na listi koju je napravio sajt AskMen

  • 20

Portal AskMen izbacio je svoju tradicionalnu listu od 99 najpoželjnijih žena sveta. Na prvoj poziciji nalazi se glumica Emilija Klark, koja u hit-seriji "Igra prestola" tumači lik Deneris Targarijen.

Popularnu Kalisi sledi njena koleginica Alison Bri. Ova američka glumica proslavila se igraćuji u seriji "Momci s Medisona" ("Mad Men").

Na trećoj poziciji nalazi se zanosna Emili Ratajkovski. Američka manekenka se brojne poznate časopise kao što su "Esquire  i GQ, a pažnju na sebe skrenula je kada se pojavila u spotu Robina Tikea za pesmu "Blurred Lines".

Mlada američka glumica Dženifer Lorens našla se na četvrtom mestu ove liste. Poznata je po ostvarenju "Igre gladi" a pre godinu dana dobila je i nagradu Oskar.

Dženifer sledi Ema Votson. Da podsetimo, ova mlada britanska glumica skrenula je pažnju na sebe glumeći u serijalu filmova o Hariju Poteru, gde je glumila lik Hermione.

Američkoj seks-bombi Kejt Apton pripala je šesta pozicija. Prsata plavuša nedavno je imala filmski debi i to u ostvarenju "The Other Woman", gde je pokazala svoje čari.

Sedma po redu je američka glumica Keri Vošington koja je poznata igrajući u seriji "Scandal". Osim toga, ova lepotica se pojavila u filmovima "Rej" i "Đangova osveta".

Glumica Ejmi Adams je osma na ovoj listi. Lepa Amerikanka italijanskog porekla osvajala je tokom svoje karijere brojna priznanja kao što su Zlatni globus i BAFTA nagradu.

Deveta je još jedna glumica Margot Robi. Ova seskepilna cica skrenula je pažnju na sebe igrajući u filmu "Vuk sa Vol Strita" a nedavno je odbila ponudu "Plejboja" da se slika gola.

I na desetoj poziciji nalazi se britanski top-model Kejt Mos. Engleska manekenka nedavno je napunila 40 godina i našla se na naslovnoj stranici magazina "Plejboj".

Na ovoj listi takođe se nalaze brojne poznate cice kao što su Bijonse (11. mesto), Skarlet Johanson (16. mesto), Rijana (19. mesto) i Kejt Midlton (35. mesto).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA