DŽEJOVA ĆERKA: Ne zanima me šta Adil priča, ne menjam iskaz na sudu!

Ana ne želi da svog supruga zakonski goni zbog batina, ali ne planira ni da promeni iskaz koji je dala u decembru, a u kojem navodi da ju je Maksutović brutalno pretukao

  • 5

Iako je Džej svom zetu Adilu oprostio što mu je ćerku šutirao u stomak i vukao po podu, Ana Ramadanovski o oprostu ne želi ni da razmišlja, što je potvrdila i na sudu, kada je napomenula da stoji iza svog iskaza da je dobila batine od supruga.

O tome hoće li protiv njega biti podignuta optužnica tužilaštvo bi trebalo da odluči krajem meseca. Za tada je, kako saznaje "Blic", zakazano i saslušanje Džejove ćerke Ane. Ona, navodno, ne planira da sama krivično goni Maksutovića, ali u svom iskazu ističe da je pretrpela batine, kao i da iskaz koji je dala u decembru neće menjati.

- Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju. Ja svoj iskaz neću menjati. Reći ću isto što sam i do sada govorila i to je to - rekla je kratko Ana Ramadanovski, koja je Maksutovića kobne večeri prijavila policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    13. februar 2014 | 00:07

    Bravo Ana, ponosno stoj iza onoga što si izjavila jer nema ljubavi sa čovekom koji je u stanju istuči svoju ženu mesec dana posle porođaja, a on je obavljen carskim rezom. Ta scena mi je nezamisliva i zato pozivam svakoga ko misli da je Adil dovoljno ispaštao, neka dobro razmisli šta se Ani moglo dogoditi. Pa ona je majka njegovog sina ? Đej mu može oprostiti, ne živi on sa njim ali njegova ćerka je rekla svoje i potpuno je podržavam !

  • Expert

    12. februar 2014 | 23:50

    Ne zanima ni nas!

  • Coa

    13. februar 2014 | 11:28

    "Brutalno pretukao!" Pa za tako nesto treba da postoje dokazi. Nalazi lekara, izjave svedoka... Ja ne verujem ni jednoj strani i sve je ovo tako naduvana prica iz koje korist izvlace "novine" i "novinari"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA