Ona je potrošila 30.000 dolara da bi postala Pamela Anderson! (VIDEO)

- Nije lako svakog dana izgledati ovako dobro! Mislim i da je za Pamelu kompliment to što liči na mene, jer ona ipak ima 46 godina - kaže Kerolin Anderson kojoj je životni san da se pretvori u poznatu glumicu

  • 14

Kerolin Anderson (28) iz Liverpula je svoj život posvetila tome da što više liči na svog idola, Pamelu Anderson, i iako je do sada potrošila više od 30 hiljada dolara na plastične operacije, kaže da još nije završila sa transformacijom u nekadašnju "Plejboj" zečicu!

Ona nije žalila para na operacije kojih je, do sada imala 12 (povećanje grudi nekoliko puta, usne, botoks...), a čak je i prezime promenila da bi još više ličila na Pamelu. Kerolin kaže da je odrasla uz "Čuvare plaže" i da je njena opsesija omalenom glumicom počela u 14. godini kada su je prvi put uporedili sa plavokosom seks-bombom.

- Znam da nikada verovatno neću izgledati baš kao Pamela, ali ovo je posao koji traži potpunu posvećenost. Pa, nije lako svakog dana izgledati ovako dobro! Uostalom, mislim i da je za Pamelu kompliment to što liči na mene, jer ona ipak ima 46 godina - zaključila je Kerolin Anderson.

Pogledajte najavu priloga o Pamelinoj dvojnici:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA