Karić producirao film Hale Beri! (VIDEO)

Simon de Karić koji se u Americi bavi filmskom i muzičkom produkcijom kaže da je uživao u druženju sa slavnom glumicom tokom snimanja drame "Frankie & Alice" koja će imati svetsku premijeru 4. aprila

  • 8

U Americi će 4. aprila premijerno biti prikazan film "Frankie & Alice" u kojem glavnu ulogu tumači Hale Beri, i koji je producirao Simon de Karić, sin Dragomira i Hafe Karić.

- Kad uložim u film pet miliona evra, očekujem da mi se novac vrati i da zaradim bar trećinu. Kad si producent, ne daješ samo materijalno već i u svakom drugom smislu. Ja ne dozvoljavam da se išta dešava mimo mene i stalno sam prisutan na setu, iza kamere - priča za "Blic" Karić koji se desetak godina u Americi bavi filmskom i muzičkom produkcijom.

Inače, Hale u drami "Frankie & Alice" glumi psihotičnu devojku koja nastoji da se izbori sa poremećajem višestruke ličnosti a partner joj je Stelan Skarsgard.

- Hale je divna, srdačna, otvorena i izuzetno prijatna žena. Bilo mi je zadovoljstvo da tih pet nedelja, koliko smo snimali film, budem u intenzivnom kontaktu sa njom. I njen muž Olivije Martinez je danas moj dobar prijatelj - zaključio je Simon de Karić.

Pogledajte trejler za film "Frankie & Alice":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorojevic De Mobtel

    15. februar 2014 | 16:25

    Jel to "De" u sredini nasledio od grofovske loze majke Hafe, ili od plemićke dinastije oca Dragomira?

  • Robert de Niro

    15. februar 2014 | 16:37

    Sima Karić iz Peć bidnuo Simon De Karić iz Holivud!

  • Sbc

    15. februar 2014 | 18:06

    Deeee ee jeee! De kariću idi u p.m. Ha ha a hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA