HRVATI O DEBAKLU DORIS DRAGOVIĆ: Svaka čast Srbima na praznoj dvorani! (FOTO)

Srbima naklon do poda, kod nas da Ceca nastupa bio bi joj Maksimir mali, tako joj i treba, za pare se prodala - samo su neki od komentara čitalaca na najčitanijim hrvatskim portalima

  • 45

Svi hrvatski mediji su konstatovali da je Doris Dragović sinoć doživela pravi debakl u Beogradu, budući da se na njenom koncertu u "Kombank areni" pojavilo svega hiljadu i po ljudi!

Međutim, u svojim ocenama još su žešći čitaoci koji hrvatskih portala koji konstatuju da je Doris dobila "ono što je zaslužila", a večina njih odaje priznanje Srbima zbog istrajnosti u bojkotu Dragovićeve.

Naslovi najčitanijih hrvatskih medija govore sve - "Večernji list" zaključuje da na "beogradski koncert skoro niko nije došao", portal 24sata.hr navodi da je "Doris pevala pred skoro praznom Arenom" dok Index.hr ironično primećuje: "Stvarno joj malo za sreću treba".

Naravno, kao i uvek u ovakvim situacijama na internetu su se pojavile stotine komentara hrvatskih čitalaca, a neki od njih su glasili: "Ma svaka čast Srbima na bojkotu... kod nas da Ceca nastupa bio bi joj Maksimir mali", "Ona se isto kao i Tereza probudila nakon 20 godina i sad bi da namlati neku lovu... Svaka čast Srbima jer su dosledni što se ne može reći za naše ljude"...

Jedan od komentara je bio: "Srbima - naklon do poda, tako joj i treba, za pare se prodala pa barem je to mala satisfakcija, prošla kao i Tereza a bile su najveće zagovornice da ne idu nikada tamo da pevaju"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    15. februar 2014 | 23:28

    Ovo je dokaz da se ne radi o tome da li je neko Srbin,Hrvat, itd....Bitno je biti ČOVEK,sto ona ocigledno nije,jer je i njeni ne vole!

  • Klibentius

    15. februar 2014 | 23:35

    Bas me zanima ko je ovih 1500 klosara

  • Sashki

    15. februar 2014 | 23:27

    Pa svi su bili kod josipe lisac zato

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA