Anđelina Džoli i Bred Pit u istim odelima na crvenom tepihu! (FOTO)

Glimca je svoje "muško izdanje" ublažila raspletenom leptir-mašnom, podvijenim rukavima i raskopčanim sakoom, dok su mnogi prokomentarisali da je ovim gestom samo želela da prikrije premršavo telo

  • 5

Iako mnoge holivudske dive jedva čekaju da se na crvenom tepihu pojave u preskupoj, glamuroznoj toaleti, Anđelina Džoli otrgla se pravilima i na dodeli BAFTA nagrada prošetala u muškom odelu, pod ruku sa budućim suprugom Bredom Pitom.

Slavni par pojavio se u Londonu povodom čak deset nominacija Breda Pita za film "12 godina ropstva", za koji je odneo dve nagrade - za najbolji film i za najboljeg glavnog glumca.

Oboje su se pojavili u sličnoj odevnoj kombiinaciji i tako još jednom svu pažnju prisutnih skrenuli na sebe.

Dok je on bio potpuno uglađen, Džolijeva je svoju leptir-mašnu rasplela, podvrnula rukave i raskopčala sako, kako bi razbila "twins" autfit, mada su mnogi prokomentarisali da je glumica muškim odelom u stvari samo želela da prikrije preterano mršavo telo i zaustavi glasine o anoreksiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. februar 2014 | 11:26

    Ovde je ispala bas zgodna, ko manekenka :3

  • romanticni zmaj

    17. februar 2014 | 10:41

    on je ok, ona ni nasta ne lici!

  • Mila

    17. februar 2014 | 20:33

    da li je anoreksična ili nije to je njen problem, meni je prelepa i elegantna u ovoj kombinaciji.što se njenog zdravlja tiče,mislim da je nedavnom operacijom dokazala da itekako brine o sebi pa mi ova špekulisanja o njenoj navodnoj anoreksiji zvuče jadno i smešno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA