BIJONSE KAKVU NISTE VIDELI: Alkohol je učinio svoje (FOTO)

U četvrtak veče njena sestra Solanž Nouls je organizovala žurku na kojoj se Bi, ako je sudeći po fotografijama, odlično provela

  • 8

Pevačica Bijonse malo se opustila i uživala je na rođendanskoj žurki sestre Solanž, uz litre alkohola.

Ovo je prvi put da javnost vidi slike koje je Bi sama okačila, a na njima izgleda poprilično pijano i veselo. Pevačica je očigledno odlučila da se malo opusti, te zaboravi na koncerte i ostale obaveze.

Kratak minić i top, alkohol, luda muzika i zabava je bila zagarantovana.

Bijosne je bez problema objavila slike na kojima se vidi da se odlično provodi, a sem njenog atraktivnog izgleda mnogo komentara je izazvalo i to što pevačica konzumira alkohol.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simon

    17. februar 2014 | 20:12

    Ne znam šta vi vidite na fotografijama,ali ja vidim super doteranu lepu ženu kako sjajno raspoložena igra na nekoj žurki.

  • Lukas

    17. februar 2014 | 15:57

    Kako se devojke ponašaju po klubovima danas,ovo je ništa

  • Zoka

    17. februar 2014 | 20:26

    Lepa prelepa i očigledno normalna. Reko bi čovek da ona s obzirom koliko para ima ne zna da pije iz plastične čaše i ne zna da se provede ako nije teški luksuz,ali slike pokazuju koliko je zadržala osećaj za normalan život. Za razliku od nekih tu pokondirenih šatorskih pevaljki koje glume ludilo,vile ,bazeni, a ne znaju da li je gvakamole grad ili jelo i da li se moet šandon pije ili obuva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA