SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi!

Džihana izjeda mržnja. Dželil je iznenađen što ga njegovi sugrađani izbegavaju. Azad i Narin su odlučili da izađu iz kuće, bez straha da će ih neko videti

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje 60. epizoda “Sile”, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Džihana izjeda mržnja. Dželil je iznenađen što ga njegovi sugrađani izbegavaju. Azad i Narin su odlučili da izađu iz kuće, bez straha da će ih neko videti. Prolazeći ulicama Midjata, naići će na Firuza. Firuz će ćutke proći pored Narin, što će nju veoma zaboleti, ali ni on neće ostati ravnodušan. Kada se bude vratio kući u svojoj sobi će tugovati, daleko od očiju porodice. Sila se oporavlja, uskoro će moći da vidi svoje roditelje.

Šivan je odlučio da Ajše odvede svojoj kući i razvede je od muža, ali kada on bude dođao po svoju ženu, u raspravu sa njim će se umešati Firuz i Kevser koji će reći da Ajše mora da se vrati svom mužu. Hamdi će prekršti obećanje dato agi. Nisu ni odmakli od njihove kuće, a on je već počeo da je maltretira. Boran saziva plemenski savet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA