NE LIČI NA SEBE: Ovako je Vesna Zmijanac izgledala pre 30 godina! (VIDEO)

Zmijančeva je počela da nastupa kao veoma mlada i tada još uvek nije imala ni grudi, a u licu je izgledala kao svaka prirodna tinejdžerka

  • 12

Pevačica Vesna Zmijanac u bivšoj Jugoslaviji važila je za seks-simbol, što zbog svog izgleda, što zbog provokativnih naslovnih strana magazina, na kojima je nacija mogla da je vidi u toplesu.

Iako danas ima 57 godina, komentari su da izgleda odlično za šestu deceniju. Naravno, niko ne zanemaruje razne fejsliftinge, botokse, tretmane i masaže.

Zmijančeva je počela da nastupa kao veoma mlada i tada još uvek nije imala ni grudi, a u licu je izgledala kao svaka tinejdžerka.

Predstavljamo vam kako je Vesna izgledala pre 30 godina na nastupu iz 1985. godine.

Kako vam se čini Vesna sa 27 godina?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    18. februar 2014 | 10:56

    Vesna je bila atomska bomba! Ove danas tako zvane zvezde granda i zvezde lokalnih kafanskih buvara! Nemaju pojma! Te Vesnine pesme i oslale ekipe su postale evergreen! Od ovih meteorita ili zvezda granda ti je kao danas hit a sutra se ceses po glavi i ne secas se ni pesme a ni izvodjaca!

  • dorotea

    18. februar 2014 | 18:58

    Pazi molim te neko ne liči na sebe OD PRE 30GODINA!! Stvarno??? STVARNO??????????????!

  • Goga

    18. februar 2014 | 19:07

    Vesnu treba cuti uzivo pa komentarisati. Zena peva otkida. Ja sam imala tu cast da je slusam jos pre svih dok je pevala u cacanci. Veliki covek, pevac i sve sve naj,naj... Veco samo napred ove novo kompovane nazovimo pevacice ti nisu ni do kolena. Veeeeliki pozdrav !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA