Anđelina iskopirala Karleušu i Severinu? (FOTO) (VIDEO)

Džolijeva je na crvenom tepihu nedavno ponela muško odelo kako bi bila u tonu sa budućim suprugom, što je mnoge podsetilo na odevne kombinacije hrvatske pevačice i kontroverzne pop dive Jelene

  • 20

Holivudska diva Anđelina Džoli pojavila se na dodeli BAFTA nagrada ruku pod ruku sa budućim suprugom Bredom Pitom, a ono što je danima kasnije odzvanjalo u medijima bile su njihove identične odevne kombinacije.

Naime, par je obukao "matching outfits", što je potpuni hit u svetu, što je podrazumevalo da Anđa na sebi ponese smoking. Ona se ipak odlučila za opušteniju varijantu i svoju leptir mašnu rasplela, dok je rukave podvila i raskopčala sako.

Kako to obično biva, i mi "konja za trku imamo", te većinu Džolijeva podsetila na već viđeno izdanje Severine u emisiji "VIP room", gde je izvela pesmu "Tarapana" i bezobrazno prepipavala i šljapkala igračice po guzi kao pravi muškarac.

Naravno, kada je u pitanju kopiranje svetske scene, neizostavna je i modna ikona regiona Jelena Karleuša, koja ni ovu odevnu kombinaciju nije propustila da ponese, i to u jednom foto-editorijalu, gde se, kako bi dočarala dečački karakter, latila pištolja i tompusa.

Na vama je da procenite kome bolje stoji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAOBAB

    18. februar 2014 | 15:57

    Bas Andja zna tko je Karleusa I Severina HAHAHAHAHAHAHA

  • jsjaks

    18. februar 2014 | 15:12

    Pre će biti severinu :)

  • Angie

    18. februar 2014 | 16:53

    Pa sta su sada Karleusa i Severina izmislile taj Outfit?Treba im se dodeliti nageada!Neznaju ni da pevaju a kamoli nesto drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA