PREOKRET: Pink je vlasnik Grand arhive, emisija, nastupa, spotova!

Saša Popović neće moći da emituje nastupe svojih pevača i snimke iz svih svojih emisija na novom folk kanalu na SBB-u, jer prava na kompletan materijal ima - Željko Mitrović

  • 16

Grand produkcija neće moći da emituje nastupe svojih pevača i snimke iz svih svojih emisija na novom narodnjačkom kanalu koji bude pokrenut na SBB-u, jer sva prava na kompletan materijal Granda koji je sniman u poslednjih 18 godina ima - televizija Pink.

Kako saznaje Telegraf, prema ugovoru između "Pinka" i "Granda" sve što je ikad snimano i emitovano u emisijama "Grand šou", "Zvezde Granda", "Grand parada" i u ostalim folk serijalima pripada Željku Mitroviću, a Saša Popović moći će na novoj televiziji da prikazuje samo novi materijal koji nikada nije prošao preko "ružičaste frekvencije":

- Kada su potpisali ugovor sa SBB-om, koji je kupio 51% Granda Saša Popović i Lepa Brena su, što se arhive tiče, u miraz Draganu Šolaku doneli - prazne kofere, kaže dobro obavešteni izvor Telegrafa, i dodaje: - Dakle, ukoliko SBB bude rešio da emituje kablovski Grand kanal moraće da se da u snimanje potpuno novih spotova i nastupa folk zvezda, jer na sve što je ikad snimljeno i emitovano na "Pinku" prava nema "Grand", već ružičasta televizija. Željko Mitrović upravo zbog toga nema razloga da bude zabrinut, jer Pink poseduje obilje narodnjačke riznice koje može neograničeno da pušta na svojoj Klik Pink platformi, zaključuje naš izvor.

Nakon što su Lepa Brena i Saša Popović odlučili da prodaju svoju producentsku kuću SBB-u (i KKR Investment fondu) a Željko Mitrović je sve Grandove emisije sklonio sa svojih IPTV i kablovskih platformi i umesto njih pokrenuo je sličan TV kanal - “Bravo mjuzik”.

Televizija "Pink" i "Grand" imaju ugovor o emitovanju emisija na zemaljskim kanalima do septembra 2014. godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA