X FACTOR: Haris Ćato ispao u suzama (FOTO)

Momak iz Sarajeva bio je u duelu sa Lukijanom Ivanovićem, međutim zbog manjeg broja glasova morao je da napusti ovaj popularni televizijski format

  • 31

Haris Ćato izbačen je iz takmičenja "X Factor". Momak iz Sarajeva bio je u duelu sa Lukijanom Ivanovićem, a budući da je žiri podelio glasove i jednom i drugom učesniku, odlučeno je zbog manjeg broja glasova publike šou napusti upravo mladi Haris. Na kraju, Ćata su ponele emocije i zaplakao je.

Takmičenje je otvorila voditeljka Ana Mihajlovski Grubin, koja je najavila Tamaru Milanović, koja je prva nastupila. Devojka iz Majura predstavila se publici i žiriju numerom "Skinny Love" od Birdy-ja. Milanovićeva je dobila sve pohvale za svoje izvođenje.

Naredni takmičar koji pokazao svoje pevačko umeće je Daniel Kajmakoski a on je izveo hit "Stay" od benda "Hurts". Po običaju, mladi Makedonac je oduševio, kako publiku tako i žiriju. Kristina je istakla da je pesma sjajno odabrana za njega i da ju je sjajno izveo.

Naredni takmičar koji je nastupio bio je Lukijan Ivanović. Ovaj Banjalučanin otpevao je numeru "Brod u boci" od Olivera Dragojevića. Željko Joksimović nije bio uopšte zadovoljan njegovim nastupom i zamerio mu je što je falširao. Kristina je Lukijanu rekla da je falila emocija. Kiki je bio zadovoljan ali se i složio sa kolegama iz žirija da je malo podbacio. Emina je rekla da je bilo falševa ali da joj se generalno dopalo kako je on otpevao ovu numeru.

Posle Lukijana, zapevala je i Ilma Karahmet. Devojčica iz Kiseljaka odlučila se da ove nedelja zapeva hit Kristine Agilere "Hurts". Ilma je dobila gromoglasan aplauz, a žiri je naglasio da je ona opet bila senzacionalna.

Haris Ćato, koji je u prošloj emisiji bio na rubu ispadanja iz šoua, predstavio se numerom "Nije htjela" od Kemala Montena. Željko je rekao da je mladi Sarajlija dobro otpevao ovu pesmu, ali mu je rekao da poradi na "registru glasa". Ostatak žirija pohvalio je Harisa.

Posle Harisa, na red je došao i Maid Hećimović. Momak iz Orašja predstavio se numerom "Kada zaspu anđeli" Gorana Karana.

- Mislim da je Balkan dobio još jednog velikog pevača - rekla je Kristina Maidu, koji je ponovo oduševio.

Kiki i Emina su bili takođe fascinirani.

- Maide, razbijaš - bio je zadovoljan njegov mentor Željko Joksimović.

U revijalnom delu takmičenja nastupila je i Kaliopi a makedonska pevačica oduševila je svojom evrovizijskom numerom "Crno i belo."

Posle Kaliopi, zapevao je i novi takmičar. To je bio Aleksa Perović koji je izveo hit Sergeja Ćetkovića "Pogledi u tami". Mladić iz Kraljeva zadivio je žiri svojim izvođenjem.

Na redu su došli i "Doktori" a oni su izveli "With Or Without You" sastava U2. Željko je pohvalio izbor pesme kao i Armina i ostalu ekupu koji su sjajno obavili ovaj zadatak.

Večerašnju "lajv" emisiju "X Factora" "zaključila" je Aleksandra Brković. "Čačanska oluja", kako je zove njen mentor Kiki Lesendrić, izvela je hit Ejmi Vajnhaus "Back To Black".

Emini se dopalo izvođenje mlade Aleksandre, ali da je očekivala "kulminaciju" na kraju pesme. Željko je imao  zamerke na njeno pevanje, ali je bio zadovoljan i poželeo joj sreću u daljem nastavku takmičenja. Kristina je rekla da je u prošlim nastupima bila bolje, dok je Kiki pohvalio Aleksandru.

Takmičari su završili sa nastupima i trenutno je glasanje u toku. U pauzi publiku je ponovo zabavila sjajna Kaliopi. Odlukom publike za opstanak su se borili Lukijan Ivanović i Haris Ćato. Nakon što su otpevali "pesmu spasa", žiri je dao po dva glasa i jednom i drugom kandidatu, tako da je publika bila ta koja je odlučivala. Zbog manjeg broja glasova, Haris je bio taj koji napušta takmičenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    18. februar 2014 | 22:33

    Aj vise neka ispadne Haris mnogo je iritantan decak.

  • Stvarno ne vredi...

    18. februar 2014 | 22:42

    Haris Ćato baš ne može da pokaže nešto više. Emina se toliko očigledno trudi da ga gura ali time sebe gura dole i zvuci nekompetentno. Haris da ide kući.

  • Pero

    18. februar 2014 | 21:37

    Mene jedino zanima ko ovu voditeljku oblaci?! Pa ljudi moji jel moguce? :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA