Nećete verovati šta je u vrećicama koji glumci dobijaju na dodeli Oskara

Od sauna, nakita, šminke, proteinskih pločica, pa sve do pseće hrane, glumci dobijaju kada uđu u halu u kojoj se održava čuvena dodela filmskih nagrada

  • 1

Poznato je da u Holivudu važi pravilo da se bogatima deli "šakom i kapom". Poznate face na raznim događajima dobijaju na poklon vrećice koje vrede i po 10.000 dolara.

Ipak, u tim vrećicama se zaista svašta nalazi, od sauna, raznih gedžeta, nakita, šminke, proteinskih pločica, pa sve do pseće hrane. Sponozore za vrećice na dodeli Oskara nije teško pronaći, jer se svi utrkuju da holivudske dive ponesu baš njihov komad nakita, ili se namažu baš tom kremom koju oni promovišu.

U vrećici "Everybody Wins" zvezde dobijaju luksuzna putovanja (na Havaje, u Japan, Las Vegas...), najnovije gedžete koji će se za obične smrtnike tek za nekoliko meseci pojaviti u prodavnicama, ali i luksuzne satove i dizajnerske štikle, odnosno muške cipele.

Uz sve to, svi poznati će da dobiju i hranu za ljubimce u vrednosti od 6.000 dolara, koju mogu da poklone bilo kojoj organizaciji za zaštitu životinja.

(Telegraf.rs/ Total Beauty)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA