Britni Spirs ne ume da peva ni na plejbek! (VIDEO)

Pevačica je pilikom nastupa u Las Vegasu zaboravila da otvara usta i podigne mikrofon, te je pesma počela bez nje, dok se fanovi zbog pevanja na plejbek nisu iznenadili ni najmanje

  • 4

Iako publika na koncertima Britni Spirs zapravo i ne očekuje da ih pop pevačica razgali slavujskim glasom, neoprostivo je da zvezda večeri bar ne isprati plejbek u pozadini i ne otvori usta ne vreme.

Kako već internetom uveliko kruže snimci Spirsove kako falšira, fanovi nisu iznenađeni novim pehom njihove miljenice, te je jedan fan iz prvog reda usnimio Britni kako "ne prati" plejbek, ali tome nije pridao bog zna kakav značaj.

Naime, ona je tokom nastupa u Las Vegasu pevala pesmu "Alien" na plejbek, ali je se u jednom momentu zamislila i zaboravila da otvara usta i podigne mikrofon, te je pesma počela bez nje.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    20. februar 2014 | 16:27

    kod nas to nije cudno,sve emisije sto idu na tvu su na plejbek.samo ponekad moze se vidjeti da je uzivo polovicno otpjevana pjesma i rijetkost cijela odavno se nije vidjelo. sve pjesme su na cd puste i uglavnom bez mikrofona se nenormalno skace i rukama pokazuje tekst. a kad imaju mikrofon nemogu puno skakati ispade mikrofon.sve to izgleda ka da je spot pa tu ne ide mikrofon.to i jes postao problem oni su zaboravili i tekst svoje pjesme.kad bi ih televizije pozvale da otpjevaju nekoliko svojih pijesama uzivo cijelih. deset posto pjevaca nebih doslo na snimanje,jer neznaju otpjevati da to lici na nesto.to bi bilo kino,ja takvog pjevaca postujem i skidam kapu .niko vise ne gleda kao da je radio sa slikom.

  • wowale

    21. februar 2014 | 15:35

    Nije bio potpun plejbek,a sto se tiče slavujskog glasa ima i lepsi glas

  • miki

    21. februar 2014 | 15:27

    eto srece da oni znaju pjevati kao sto ja znam pisati .mozda si i ti neka samozvana zvijezda ,pa te vrijedja istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA