VESNA ZMIJANAC: Godinama bolujem od štitne žlezde, plašim se operacije

"Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu", rekla je pevačica

  • 7

Vesna Zmijanac poslednjih 15 godina vodi borbu sa štitnom žleždom. Popularna pevačica je za "Naše novine" navela da se plaši eventualnog operativnog zahvata i da ako bi se odlučila na taj korak, pristala bi da je operišu srpski lekari.

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - rekla je Vesna za ovaj dnevni listi i dodala:

- Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena. Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola. Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače - istakla je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.dare

    21. februar 2014 | 02:12

    Ova je gora od cika Zike. Ne znam dal' sam Vam pricao, ali ona je ALKOHOLICAR ( pardon BOEM )!!!!

  • apokalipsa

    21. februar 2014 | 01:46

    Ne Vesna, kod tebe je u pitanju pubertet

  • Bekim

    21. februar 2014 | 09:47

    Retka prorodna ubavica videte koja lepota je mmm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA