ZVEZDA IGRE PRESTOLA: Fan je poginuo pred mojim očima!

- Čovek je gledao u mene, zatim se uključio u saobraćaj... i bum, udario ga je automobil, i on je nastradao na licu mesta - kaže Piter Dinklejdž koji se proslavio kao Tirion Lanister

  • 0

Piter Dinklejdž, koji se gledaoce osvojio kao sjajni Tirion Lanister u seriji "Igra prestola", kaže da ga i dalje progoni događaj iz 2003. kada je gledao kako obožavalac gine nekoliko metara od njega!

- Šetao sam Los Anđelesom i ispred mene sam video čoveka na motorciklu... I on me je pogledao. Nije mi mahnuo. ali je gledao u mene, zatim se uključio u saobraćaj... i bum, udario ga je automobil, i on je poginuo na licu mesta! Ja sam poslednja osoba koju je on video u životu. Postojao je taj trenutak u kojem sam ja bio jedina osoba koja je znala da je taj čovek mrtav. I gledao sam u njega, znate te trenutke potpunog mira i tišine nakon kojih se dogodi nešto strašno, momenat pre nego što počne opšti haos... To je bio taj trenutak u kojem sam bi sa njim - izjavio je Dinklejdž koji se iznervirao kada ga je novinar pitao da li se oseća odgovornim za smrt obožavaoca.

- O bože! Je*ite se... To mi ranije nije palo na pamet. Ovo je trebalo da bude priča o tome kako sam se povezao sa totalnim strancem. Imaću noćne more noćas - zaključio je omaleni glumac.

(Telegraf.rs/ Esquire.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA