Zavirite u petosobni stan Suzane Mančić! (VIDEO)

"Volim da skuvam, ali ne i da sređujem. Ipak sam ja zvezda i imam pomoć u kući. Ne pamtim kad sam uzela usisivač, krpu i peglu u ruke", ispričala je bivša loto-devojka

  • 5

Suzana Mančic otvorila je vrata svog luksuznog stana u centru grada u kojem živi sa dve ćerke, psom i mačkom, i koji obiluje detaljima iz svih krajeva sveta, a koji, kako ističe, ne održava sama.

Nakadašnja loto-devojka petosoban stan pazarila je pre desetak godina, i od tada se brine da svaki kutak u njemu bude uređen po njenom ukusu, iako se žali da joj je kuhinja premala i da bi joj bila p0otaman da je tri puta veća.

- Volim da skuvam, ali ne i da sređujem. Ipak sam ja zvezda i imam pomoć u kući. Ne pamtim kad sam uzela usisivač, krpu i peglu u ruke - iskrena je bila bivša misica.

Od pregršt slika, suvenira, ikona i ostalih kućnih ukrasa u stanu jedva da može da se okrene, ali to joj ni najmanje ne smeta da u njemu pronađe svoj mir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA