OD MILANA NI TRAGA: Seve proslavila rođendan sinu! (FOTO)

Iako je rođendanska zabava vrvela od radoznalih novinara, za Aleksandovog oca očigledno nije bilo mesta

  • 6

Severina Vučković proslavila je drugi rođendan sinu u jednoj Zagrebačkoj igraonici gde je na zabavu došlo dvadesetak Aleksandrovih drugara, međutim, među zvanicama nije bilo njegovog oca Milana Popovića.

Naime, pevačica je zabranila srpskom biznismenu da sa sinom provede barem koji sat za njegov drugi rođendan, budući da je Milanu dozvoljeno da svog mezimca viđa samo vikendom.

Iako bivšeg nije želela da vidi, novinari nisu bili na odmet, te je specijalno za ovu priliku, hrvatska zvezda uparila je svoje odelo sa sinovim.

Naime, po uzoru na Madonu, koja se na dodeli Gremija pojavila sa sinom u istom smokingu, Seve je podesila "matching autfits" sa malim Aleksandom, iako je ovu odevnu kombinaciju sa raspetljanom leptir-mašnom odenula više puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jessy

    21. februar 2014 | 15:54

    Aleksandra upotrebljava za manipulaciju. Sram je bilo.

  • povresita severina

    21. februar 2014 | 18:24

    ajjj dios mio klaro ke si virhensita no puedo mas deha me in pas... sapunica se nastavlja, hoce li pobediti dobro ili zlo!?!?

  • Ivana

    21. februar 2014 | 19:58

    Kad su pre stigli da se rastave....dete tek 2 god....danas se razilaze na prvu svadju....nema više tolerancije...samo se razilaze i razvode....to je postalo,,moderno,,.....Fuj....:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA